Snöskottning & snöröjning tak i Ösmo & Västerhaninge, Stockholm

Istappsborttagning och snöskottning på tak är ett nödvändigt ont på vintern för många fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Om du vill ha ett heltäckande skydd för ditt tak är vi en takentreprenör att lite på. Skaffa ett avtal om bevakning med oss så kan du vara säker på att taket blir snö- och isfritt när behovet infinner sig.

Säkerhetsmedveten snöröjning av tak

Självklart utför vi takskottning med stort fokus på säkerhet. Varning för fotgängare med vakter och avspärrningar vid behov är en självklarhet. Liksom att vår personal jobbar med säkerhetsutrustning så som selar, skylift med mera. En av de viktigaste poängerna med att skotta taket är ju just att undvika olyckor. Ett annat viktigt skäl är att undvika att snö som ligger kvar tränger in i och ger taket fuktskador.

Säker snöröjning på tak i ett stort arbetsområde

Förutom Ösmo och Västerhaninge jobbar vi även i bland annat Grödby, Utilda, Guldboda, Stav och Nynäshamn.

Skaffa avtal om avrop om du vill vara säker

Om du behöver akut hjälp med takskottning är du självklart välkommen att kontakta oss. Dock ska vi säga att vi alltid har mycket att göra under perioder med snöfall, och kunder som har avtal med oss sedan tidigare prioriteras självklart. Om du vill vara helt hundra på att ditt tak blir skottat rekommenderar vi därför att du hör av dig till oss för att få en gratis offert för ett avtal om snöröjning

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här