Takmålning & måla plåttak i Ösmo & Västerhaninge, Stockholm

När färgen på ditt plåttak med tiden slits bort så öppnar det för rostangrepp. Det kan i sin tur leda till vattenskador som i värsta fall blir väldigt kostsamma. Av den här anledningen ska man regelbundet måla plåttaket. Bäst blir resultatet och jobbet utförs av erfarna hantverkare som vet hur man anpassar materialval efter de unika egenskaperna i varje tak. Det är där vi kommer in i bilden.

Takomslutning är en viktig del av takets skydd

Vad är “takomslutning” kanske du undrar? Det är den term vi i branschen ibland använder när vi talar om takmålning. Vi tycker att den fungerar bättre, för den säger nämligen mer om vad färgen på taket har för syfte. Visst ska färgen också vara dekorativ och estetiskt tilltalande, men dess viktigaste roll är att skydda taket mot väta och UV-strålning.

En expert på takmålning för regionerna runt Ösmo & Västerhaninge

Vi målar plåttak i bland annat följande orter: Kalsvik, Söderby, Nödesta, Ekeby och Landfjärden. Våra kunder innefattar bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, privatpersoner och företag.

Vänta inte med att måla taket

Nej, ta tag i detta så fort du kan. Som vi redan nämnt riskerar omålade plåttak att få allvarliga rostskador. Hör av dig till oss och begär ut en kostnadsfri offert redan idag.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här