Taktvätt & Fasadtvätt i Ösmo & Västerhaninge, Stockholm

Ta hand om fastighetens ansikte utåt med professionell takrengöring och fasadtvätt. Ett rent tak och en tvättad fasad är såklart vackert, men framför allt ökar livslängden på fastigheten om du regelbundet tvättar fasaden och taket. Låt oss utföra en ordentlig och noggrann tak- och fasadtvätt med effektiv och skonsam högtryckstvätt. Vi jobbar i Västerhaninge med omnejd såsom Ösmo, Österhaninge, Gansta, Söderby, Landfjärden och Stockholm

Minska risken för fuktskador & sprickor

Visste du att smuts är en riktig grogrund för mögel, mossa, lavar och alger som i längden kan göra att tegelpannor spricker och träpaneler ruttnar? Mossa och liknade beläggningar suger åt sig vatten vilket gör att vattenavrinningen från taket försämras. Det kan i sin tur orsaka sprickor, läckage, mögel och fuktskador på fastigheten. Om du vill minska risken för fuktskador och samtidigt få en vacker byggnad bör du anlita oss för professionell taktvätt och fasadrengöring. Vi tvättar olika slags tak och fasader på villor, flerfamiljshus, sommarstugor och kommersiella fastigheter.

Våra rengöringstjänster

Vi utför tak- och fasadarbeten åt privatkunder, företagskunder och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster inkluderar

  • Takrengöring
  • Fasadrengöring
  • Klottersanering
  • Efterbehandling (vaxning, impregnering & målning)

Få en gratis offert för takrengöringen

Kontakta oss idag så skickar vi en gratis offert! Du som är privatperson kan även använda ROT-avdraget när du anlitar oss. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här