Byta Panel & Måla Träfasad i Ösmo & Västerhaninge, Stockholm

Har virket i din träfasad börjat släppa eller ruttna? Då är det dags att utföra ett panelbyte. Att skjuta ett panelbyte på framtiden är ett recept för att låta väta och fuktproblem spridas in till husets stomme. Om problemen i panelen avhjälps snabbt, effektivt och med rätt arbetsmetoder så sparar du både pengar och tid på sikt.

Vi ger dig en prisvärd lösning för ditt panelbyte

Ytterpaneler finns att tillgå i olika varianter, i huvudsak är de grundmålade eller inte. Vilken typ av panel som är bäst i ditt fall är en fråga både om budget och andra förutsättningar. Du är mer än välkommen att höra av dig till oss för att få rådgivning kring frågor som dessa. Om du anlitar oss så kan du få en komplett lösning där både montage och fasadmålning ingår.

Kontrollera om du kan få ROT-avdrag

Misstänker du att du kan få ROT-avdrag för ett panelbyte? Du kan höra av dig till oss så tar vi reda på vad som gäller i ditt fall.

Panelbyten och andra fasadarbeten i Ösmo & Västerhaninge med omnejd

Du kan anlita oss för arbeten i till exempel Gansta, Söderby, Landfjärden, Ekeby och Segersäng.

Låt oss prata om ditt panelbyte

Vi sätter priser individuellt, men det handlar alltid om fasta kostnader. Det vill säga att priset i offerten är priset du betalar när vi är klara. Hör av dig för att få en gratis offert.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här