Frekvenshandel Solenergi & Batteri för Ellagring till Solcellsanläggning i Ösmo & Västerhaninge, Stockholm

Funderar du på att köpa ett batteri för att lagra din elektricitet från solpaneler? Bra idé! Vi hjälper dig med allt från installation av batteri till avtal och anslutning till elnätet. Vi ser till att hela processen blir så smidig och enkel för dig som möjligt, både under installationen och efteråt.

Frekvenshandel för automatisk energilagring

Frekvenshandel är ett begrepp som syftar till en automatiserad elhandel där du som privatperson eller företag kan hjälpa till att sälja din el när behovet finns på elnätet. Du får betalt för elen du lagrar i ditt batteri och bidrar samtidigt till ett mer stabilt elnät.

Tjänster vi erbjuder inom solcellsanläggningar

Vi kan hjälpa dig med både det administrativa och det praktiska. Vi har många års erfarenhet av lyckade projekt. Vi utför bland annat:

  • Installation av moderna batterier
  • Sköter alla delar i kopplingen mellan dig som elproducent och nätägaren
  • Hjälper dig förstå både hårdvara och mjukvara som sköter automatiseringen
  • Alltid kostnadsfri offert

Trevliga och kunniga hantverkare

Våra hantverkare är certifierade och har hög expertis inom sina respektive områden. Vi har också bra samarbeten med andra byggfirmor i området och anlitas i bland som totalentreprenad för större projekt. Förutom Västerhaninge jobbar vi i närområden som  Ösmo, Jordbro, Handen, Tungelsta, Haninge, Södertörn, Stockholm. Kontakta oss i dag om du vill veta mer!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här